Slutt for Capo By - tross oppgangstider

Det er mulig det var nedgangstider i Capo By i 1929, men i 2011 var det gode tider, i hvert fall dersom man ser på besøkstallene for forestillingen ”1929 – Oppgjøret i Capo By” på Fana Skoleteater. ”Det ser ut som om vi har solgt minst like mange billetter som under forestillingene i fjor, i hvert fall tyder tallene fra Billettservice på det”, informerer PR-sjef Johan Hultén, som vel og merke ikke har gjort fintellingen ennå. ”De fleste dager har det vært godt med folk her”, sier Hultén, som også forteller at den løsslupne siste forestillingen selvsagt ble spilt for fulle hus.

Men nå er det altså slutt for forestillingen som høstet lovord i BA og Fanaposten. Vi kan ikke annet enn å si vel overstått til alle involverte og velkommen tilbake neste år til det trofaste publikum!

 

Sjefen Sjøl tilbake på Fana Skoleteater

Det er knapt mulig å overvurdere betydningen av Espen Wold i Fana Skoleteaters nyere historie. Mannen etablerte musikalkomediesjangeren på skoleteaterets scene da han skrev de syv første forestillingene etter gjenoppstarten, og siden den tid har han vært en trofast publikummer, selv om han bor på sørlandet. Da skulle det bare mangle at han dukket opp på feiringen av 25-årsjubileet 15. januar, og likeså godt holdt en takketale til skoleteateret fra scenen.

Les mer: Sjefen Sjøl tilbake på Fana Skoleteater

 

Gamle sanger om igjen

En festkveld i nostalgiens tegn

1. akt:

Skolen er den samme, gymsalen er den samme, som den gang, om du var der i fjor, i 1995 eller i 1986. Man er på hjemmebane. Stemningen er forventningsfull, men litt tilbakeholden ennå, selv om et betydelig antall gjensynsklemmer deles ut før man setter seg ned på sitt forbausende komfortable sete. Skal man ikke få tresmak i baken av å besøke Fana Skoleteater lenger?

Les mer: Gamle sanger om igjen

   

- Gikk ikke opp for meg før jeg gikk inn på scenen!

Alle som har besøkt Fana Skoleteaters forestilling ”1929 – Oppgjøret i Capo By” kan ikke ha unngått å legge merke til debutant Andrea Nordvik Brunner. I rollen som politidamen Hanne Jern viser Andrea et velutviklet komisk talent, og sammen med sin politimakker Bookman, i Lars Jacob Sjaastads skikkelse, står hun for noen av de morsomste øyeblikkene i musikalkomedien. I dette intervjuet røper hun at det kan være det ligger i genene…

Les mer: - Gikk ikke opp for meg før jeg gikk inn på scenen!

 

Fana Skoleteater feirer seg selv – og det kan du også!

Med ”1929 – Oppgjøret i Capo By” spilles den 25. musikalkomedien siden gjenoppstarten av Fana Skoleteater i 1986/87, og dette skal selvfølgelig markeres!

Les mer: Fana Skoleteater feirer seg selv – og det kan du også!

   

Side 7 av 11