Her er de nye talentene

BA har trillet terningen etter gårsdagens premiere, og skriver mye pent.

"Politiinspektør Bookman i Lars Jacob Sjaastads skikkelse fikk latteren til å runge som en rappkjeftet kollega av Staalesens politietterforsker Hamre. Han overfalt stadig scenen utstyrt med treffsikre replikker, hatt og Fleksnes-brun frakk. «Det lukter muffins» var slagordet"


Videre skriver dem:

"På den andre siden av loven sto tredjeklassingen Jørgen Stensrud som den dresskledde mafialederen Al Calzone. Han så virkelig ut som han nøt å være mafioso, med utstudert «Gudfaren»-kroppsspråk, sans for mafia-moments, og en egen trygghet på scenen. Debutanten Marcus Jæger, som spilte mafiaarvingen Alejandro, viste også gode takter."

Les hele anmeldelsen her: http://www.ba.no/puls/article5439432.ece

 

Kos, kakao og premierenerver

En lyrisk tolkning av dagen før dagen

Generalprøve 20:00, har man blitt fortalt. Nå er klokken syv, og i stilfulle Jack’s Bar har samtalen stoppet opp. Har vi klippet vekk denne replikken, eller ikke? Instruktørene blar i manus, skuespillerne ser forvillet på hverandre. Lyset skrus av, så på igjen, skifter farge et par ganger. Teknikerne kjemper også en kamp mot tiden.

 

Les mer: Kos, kakao og premierenerver

 

1929 – Oppgjøret i Capo By

 Endelig er tittelen på sesongens Fana Skoleteater-forestilling offentliggjort, og det var ikke en dag for tidlig. Det er nemlig under en måned igjen til premiere på 1929 – Oppgjøret i Capo By, og den magiske intensivuken på Fana Gymnas nærmer seg med stormskritt.

Les mer: 1929 – Oppgjøret i Capo By

   

Årets skuespillere på Fana Skoleteater

Instruktørene måtte bruke noen dager, men har nå tatt det vanskelige valget og offentliggjort listen over hvem som blir årets skuespillere på Fana Skoleteater.

Les mer: Årets skuespillere på Fana Skoleteater

 

Overveldende mange talenter på Fana Gymnas!

Instruktør Maria Storebø Næss sparte ikke på lovordene da hun skulle fortelle om deltakerne på helgens audition på Fana Skoleteater. Omkring 40 håpefulle personer stilte opp til sang, danse- og teaterutfordringer i gymsalene på skolen, og Maria og hennes kolleger var minst like nervøse som auditiondeltakerne, røper hun her…

 

 

Les mer: Overveldende mange talenter på Fana Gymnas!

   

Side 8 av 11