Vil du bli skuespiller på Fana Skoleteater? Se her!

I helgen er det tid for audition på Fana Skoleteater, og dersom du er elev på Fana Gymnas og du har en stor – eller liten – drøm om å stå på skoleteaterets scene, så er du hjertelig velkommen til gymsalene lørdag og søndag.

 

 

Les mer: Vil du bli skuespiller på Fana Skoleteater? Se her!

 

Lund og Skarstein takker av

JoakimEtter lang og tro tjeneste valgte Joakim Lund og Hanne S. Skarstein å trekke seg fra sine verv i Kontinuitetstyret.

Joakim var "altmuligmann" i teateret i sesongene Premiere, Gal og Kujon City, og har de fire siste sesongene hatt en plass ved K-styrets bord.

Hanne har bakgrunn fra scenen på Fana Skoleteater, der hun var med på oppsetningene Eskapader, Sønnen som går og Den usynlige katten. Videre har hun også tre sesonger bak seg i K-styret.

Anne Sofie Tveit har takket ja til en av de ledige plassene i K-styret.

Vi vil takke meget for ekstraordinær innsats.

 

Saez: Stolt av teateret og klar for toppjobben

Kristoffer Saez har virkelig steget i gradene i løpet av sine år på Fana Skoleteater, og mannen som var teknikersjef i fjor er nå klar for den mest utfordrende oppgave av dem alle: Jobben som teatersjef.

 

 

 

 

Les mer: Saez: Stolt av teateret og klar for toppjobben

   

Mafiaen slippes løs på Fana Skoleteater

Det nye teaterstyret ved Fana Skoleteater har valgt ut synopsiset som skal danne utgangspunkt for neste sesongs forestilling, og i skarp konkurranse med to andre kandidater var det Pablo Tvedt og Tarje Otres bidrag som ble plukket ut. Pablo, som sist ble sett på skoleteaterets scene under forestillingen ”Alle Veier Fører til Rom” i 2007 (sammen med blant annet Tarje), røper i intervjuet med fanaskoleteater.no at han har savnet skoleteateret og gleder seg til å komme tilbake. Men han vil ikke avsløre for mye om den forestående forestillingen...

Les mer: Mafiaen slippes løs på Fana Skoleteater

 

Årsmøte

Sesongens årsmøte ble gjennomført uten de store overraskelser eller debatter.

Møtets høydepunkt kom da det var tid for valg av neste sesongs styre. Med tre kandidater til teatersjef-stillingen ble det til slutt tidligere teknikersjef Kristoffer Saez som stakk av med ca 2/3 av stemmene. Marcus Allen Edwards stilte til gjenvalg som økonomisjef, og ble enstemmig valgt. Også PR-sjef og sekretærstillingen ble enstemmig valgt. Disse jobbene gikk henholdsvis til Johan Hultén og Martine Torsvik.

   

Side 9 av 11