Noe av det beste vi har sett

Fanaposten var ikke tilbakeholden med sin positive kritikk av premieren.

"Til tross for utfordringer med å få tak i sponsorer, terrorangrepene i Frankrike og det vindfulle været som kanskje kunne ta strømmen, tok skuespillerne publikum med storm."

"Detektiv Ponton, spilt av Øyvind Nydal, settes på saken, tett etterfulgt av stunt-reporteren Sofie, som spilles av Julie Oma. Spenningen tilspisser seg. Gjennom troverdig innlevelse og morsomme replikker, møter skuespillerne et publikum i ekstase, som klapper høyt i takt når det også blir servert store musikalske opplevelser.

–  Dette var utrolig gøy. Den første forestillingen er alltid den morsomste, og alt gikk bra. Mottakelsen fra publikum er også super, smiler Sigurd Solheim minuttene etter teppefall."

 

Les hele artikkelen her

 


 

Lucky Stroke

Lucky Stroke er nå til salgs i nettkiosken, og finnes i både Blu-Ray og DVD-format, i tillegg til en CD med sangene  fra forestillingen. Besøk nettkiosken for å legge inn din bestilling i dag.

 

 

 

 

 

 

Ikke lenge til premieren nå

Lørdag 5. Januar er premieren for årets oppsetning; Nattens Sønner. Deretter går forestillingene hver dag fram til Fredag 18. Januar (og helt til slutt en siste forestilling for spesielt interesserte Lørdag 19. Jan)

Billetter kan bestilles fra Billettservice. For å skaffe billetter til siste forestilling tar man kontakt med styret.

   

Disse kom gjennom nåløyet

Audition er unnagjort, og instruktørene takker alle som stilte opp.

 

Nedenfor følger listen over de som ble valgt ut til å være årets skuespillere:

 

Les mer: Disse kom gjennom nåløyet

 

Klart for "Nattens Sønner" på Fana Skoleteater

 

Daniel H. Kristoffersen, Håkon J. Lien, Nicolas A. Michelsen og Jørgen Stensrud (bildet) er klare for å ta over stafettpinnen som Fana Skoleteaters instruktører, og sistnevnte kan røpe at publikum skal tas med til et „mørkt London på 1700-tallet“.

Til helgen (8. – 9. september) er det klart for audition.

Les mer: Klart for "Nattens Sønner" på Fana Skoleteater

   

Side 2 av 11