Snart premiereklart på Fana Skoleteater

Dette er hentet fra Fanapostens artikkel 30. desember 2009.

"Støyen fra forberedelser til lørdagens premiere på musikalkomedien «Krus» er høyst tilstedeværende i bygget til Fana gymnas i disse dager. Snekring, saging og musikk er fremtredende lyder i virvaret, og på vei ned trappen finner en stadig sterkere malingslukt veien inn i frosne neseganger."

 

Les hele artikkelen her

 

 

Mot premiere for fulle segl

Bergensavisen hadde i dag en artikkel om Fana Skoleteater.

"Lørdag er det premiere på musikalen «Krus». I innspurten er det også et salig kaos når skuespillere, instruktører, musikere, scenearbeidere og kostymegjeng jobber fra tidlig til seint for å bli ferdige."

Les hele artikkelen her.

 

Rekordtidlig start på intensivuken

En rekordtidlig premiere har tvunget frem en rekordtidlig intensivuke på Fana Skoleteater. Med siste skoledag før juleferien fredag 18. desember på Fana Gymnas, kunne skoleteatermedlemmene ta til med første del av intensivperioden helgen før julaften i år. En liten pause blir det selvsagt i høytiden, men i romjulen er alle tilbake, slik tradisjonen er. Arbeidslysten og engasjementet lover godt for premieren på "Krus" 2. januar.

   

K-styret søker nye medlemmer

Fana skoleteaters K-styre ble opprettet vinteren 2000 etter flere oppfordringer fra så vel nåværende som tidligere styremedlemmer i Skoleteateret. K-styrets formål er å være en støttefunksjon for driftstyret i teateret, samt å forvalte foreningens oppsparte midler.

 

K-styret møtes normalt fire til seks ganger per år, og møtene kan betegnes som både produktive og lystbetonte.

 

Les mer: K-styret søker nye medlemmer

 

Har allerede mareritt om premieren

Han har forsøkt å avslutte sitt forhold til Fana Skoleteater gjentatte ganger, men aldri fått det til. I år er Christer Kjørsvik på listen over manusforfattere og instruktører for niende gang siden debuten i 1994/95. Denne sesongen heter historien Krus, og Kjørsvik håper på en behagelig og fornøyelig båttur – hvis bare sjøsettingen går som ønsket.

 

Les mer: Har allerede mareritt om premieren

   

Side 11 av 11