Kafé Kaos

2003/04: Kafé Kaos


Nye fjes tok over ansvaret på skoleteateret foran sesongen 2003/04, og resultatet ble Kafé Kaos. Fortellingen som opprinnelig var skrevet av Ragnar Vikøren ble omarbeidet av Espen Pedersen, Fredrik M. Slettestøl og Grim Fimland, og det var også disse, sammen med sanginstruktør Harald Veland, som skapte forestillingen om kafeen som lå vegg i vegg med tannlegekontoret. Kafé Kaos var en typisk forviklingskomedie, med elementer som et pengeskap som ble forsøkt ranet, en svær lottogevinst og et lik som forsvant. Innimellom dette var det selvsagt plass til mange musikalske innslag, og i et skuespillerensemble som inneholdt mange debutanter, var det særlig en rekke gode sangstemmer å spore.

Dette skrev pressen: ”Kafé Kaos er et passende navn på et stykke som til tider krever gode tolkningsevner hos publikum [...] Likevel var det et herlig kaos” (Anmeldelse, Fanaposten)

Fakta om : Kafé Kaos


Antall medlemmer:

Teatersjef: Fabian Brudvik

Manus: Ragnar Vikøren, Espen Pedersen, Fredrik M. Slettestøl og Grim Moberg Fimland

Instruktører: Espen Pedersen, Fredrik M. Slettestøl, Grim Moberg Fimland og Harald Veland

Koreograf: Monika Nydal Adolfsen og Guro Ingeline Myre

Skuespillere: Gøril Fauske, Tine Charlotte Holm, Line Berge Holmen, Vibecke Linn Knudsen, Sven André Løvik, Irene Crowo Nielsen, Camilla B. Nysæther, Marius Pedersen, Daniel Sjursæter, Therese Skarlo, Jonas Åserud Skylstad, Henrik Thomassen, Anne Sofie Tveit, Kjetil Vaage.

Kapellmester: Fredrik Lien og Mads Hope

Premiere: 3. januar 2004

Siste forestilling: 17. januar

Antall forestillinger: 15